ФОТО: Енерџи бенд ,,распали” до раните утрински часови во клуб Платинум

Момците од Енерџи бенд заедно со  Ѓоко Јовиќ приредија вистинска забава синоќа во клуб Платинум кој беше претесен да ги собере  сите гости. Забавата траеше до раните утрински часови, а се пееја песните како  ,,Окуј ме Царе”,  ,,Све моје зоре”,  ,,Још је не заборављам” .

Погледнете дел од синоќешната атмосфера во клуб Платинум…21199796_10155592034974043_2513262482878546959_o 21199828_10155592034814043_6233619765857158244_o 21200537_10155592039419043_5928313550671774623_o 21200584_10155592039199043_1448594900808511783_o 21248319_10155592037609043_4874450537031291295_o 21248513_10155592037009043_3101929057496009350_o 21271108_10155592034299043_2125846507367636080_n 21272709_10155592036749043_940911632504481058_o 21273502_10155592039659043_4299842276209028779_o 21273542_10155592035639043_7801544957006327243_o 21316164_10155592037134043_935707328320082791_o 21318939_10155592038024043_4091692290868062207_o

Comments are closed.

POP