ФОТО: Караванот на AVON денеска на градскиот плоштад во Струмица

Денеска со почеток од 14 часот па се до 22 часот на градскиот плоштад Гоце Делчев во Струмица во организација на светски реномираниот бренд AVON како дел од Денови на убавина струмичани имаат можност да добијат бесплатно шминкање како и сите информации за можност за заработка и кариера кои ги нуди АVON.DSC_5834 DSC_5835 DSC_5836 DSC_5838 DSC_5839 DSC_5840 DSC_5841 DSC_5842 DSC_5845 DSC_5846 DSC_5848 DSC_5851 DSC_5854 DSC_5856 DSC_5858 DSC_5859 DSC_5860 DSC_5861 DSC_5869 DSC_5870 DSC_5875 DSC_5879 DSC_5881 DSC_5892 DSC_5893 DSC_5896 DSC_5898

Comments are closed.

POP