,,Енерџи бенд” и Ѓоко Јовиќ утре во клуб Платинум!

Момците од фолк групата ,,Енерџи бенд” предводени од Ѓоко Јовиќ, познати по најдобрите изведби на нашите најубави македонски песни ширум Македонија за во петок најавуваат одлична забава во клуб Платинум.21078802_10155580981404043_540273764809857126_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP