Денови на убавина од АVON утре во Струмица! – БЕСПЛАТНО ШМИНКАЊЕ

Утре со почеток од 14 часот па се до 22 часот на градскиот плоштад Гоце Делчев во Струмица во организација на светски реномираниот бренд AVON како дел од Денови на убавина струмичани ќе имаат можност да добијат бесплатно шминкање како и сите информации за можност за заработка и кариера кои ги нуди АVON.21015696_10154966894150668_1795918562991452533_o
Најважно од се – припремено е детско катче каде дечињата можат да си играат. Од АVON велат: ,,Нека ова биде твој ден – одмори се, нашминкај се и уживај.”

Comments are closed.

Capture