Струмица вечерва испишува урбана приказна #клуб Платинум

За вечерва во клуб Платинум е најавена уште една голема забава заедно со  еден од најдобрите грчки диџеи во моментот Dj SPYROS a.k.a. TheMISTER. Менаџерскиот тим на клуб Платинум се стреми гостите секогаш да ја добиваат најдобрата забава. Убавите спомени немаат цена, сите кои сакат да направат уште едно урбано случување, бујрум во клуб Платинум оваа вечер.21083318_10155572098349043_5293703292730552197_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

Capture