Видео: Нешто неверојатно се случи кога светлата во супермаркетот изгаснаа…

Обичен ден во Германија. Луѓе пазаруваат, некои чекат на касата за да наплатат. Наеднаш, светлото во зградата го снемува и нешто неверојатно ќе се случи…

Comments are closed.

popup11