Ди-џеј МАКС (Германија), Панчо, Ири скреч и Шуршотс во петок во клуб Платинум!

Со огромно задоволство клуб Платинум ја претставува првата Хип Хоп Сензација во нашиот град овој #ПЕТОК на веќе познатата локација ќе гостува диџеј #MAXX од Германија кој за прв пат доаѓа во Македонија. За забавата да биде на највисоко ниво ќе се погрижат нашите добро познати диџеи #SHORTY_P a.k.a #PANCHO и #IRIE_SCRATCH од#SURESHOTZ.
Настам кој не смеете да го пропуштите.20915177_10155561114194043_8905412054017488819_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP