Клуб Платинум домаќин на добра забава и оваа вечер

Клуб Платинум продолжува ова лето 2017-то да ви ја нуди најдобрата опција за ноќна КУЛминација, овој викенд микс на промоции #HEINEKEN & #SMIRNOFF и многу други изненадувања…20799046_10155544659694043_4552455525801468822_n 20861966_10155544659349043_7156949493896745525_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP