Вечерва во Струмица ,,бајкерска журка” во организација на МК ,,Потфат”

Денеска е втор ден од ,,бајкерската журка” што се организира во близина на ,,Колешинските водопади” (координати – види фото) од страна на струмичкиот чаптер на мото клубот ,,Потфат”.

Ладно пиво, добра музика во живо и одлична забава е тоа што не очекува на вториот ден од забавата.
20841816_1398345003615407_3000257318631364678_n

 

Comments are closed.

POP