Смирноф & Хајникен журка @ клуб Платинум

Клуб Платинум, како домаќин на најдобрите ноќни забави во Струмица, за уште подобра забава оваа вечер промоција на Смирноф како и за љубителите на доброто ладно пиво Хајникен 5+1 гратис!platinum2017

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP