Второто авионско прскање против комарци ќе се изврши на 22 август

На ден 22.08.2017 година (вторник) ќе се изврши второто авио – третирање против комарци во раните утрински часови, односно, во периодот од 4,30 до 9,30 часот. Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно, да ги затворат истите во најавениот временски период. Првото авионско прскање против комарци во општина Струмица се спроведе на 30 јули.20292875_1384374091616017_554264407104533776_n

Comments are closed.

Capture