ФОТО: Премиерот Заев на Струмица ОПЕН фестивал

Традиционално и оваа година премиерот Зоран Заев заедно со сопругата присуствуваа на последната вечер од Струмица ОПЕН фестивал.

Дел од времето го искористи и за дружење со штитениците од ,,Бања Банско”.20729622_10155751089357932_8851923026904779301_n 20729631_10155751090657932_3272714342757954492_n 20799324_10155751090927932_5291689969723573317_n 20799379_10155751090412932_6707335629426729421_n 20840987_10155749156632932_5851133611165789487_n

Comments are closed.

POP