Вечерва на СОФ ќе настапат Ван Гог, Дани, Јелена Розга…

Вечерва на главната сцена ќе настапат легендарните Ван Гог, Дани, Јелена Розга, Мистик, Астра-ион Проџект. Погледнете го распоредот на изведувачите.

Saturday-12

Comments are closed.

POP