Струмица ќе има два клуба кои ќе се натпреваруваат во Втората лига – Исток

Струмица од оваа сезона ќе има два клуба кои ќе се натпреваруваат во Втората лига – Исток, Турново и Беласица.

Belasica - Plachkovica 26. kolo Treta liga - ISTOK

Два клуба оваа сезона ќе се натпреваруваат во Втората лига – Исток. Турново веќе втора сезона во низа игра во Втората лига, откако пред 2 сезона испадна од најсилната македонска лига, додека Беласица од оваа сезона ќе се натпреварува во Втората лига – Исток, откако минатата сезона заврши на првото место во Третата лига – Исток.

 

Comments are closed.

POP