18-ти ден журка во клуб Платинум!

Оваа вечер ќе биде 18-та журка по ред без престанок во клуб Платинум. Секоја вечер клуб Платинум е домаќин на најдобрите журки во градот, па така и оваа вечер струмичани ќе може да се забавуваат со најдобрите балкански хитови.20643559_10155523636964043_8646296841716534836_o

 

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP