Balkan night @ club Platinum!

Дали сте спремни за најдобрата балканска вечер? Не дозволувајте да ја пропуштете најдобрата журка оваа вечер во Струмица!

Неделата е резервирана за Балканска вечер. Раширете ја позитивната енергија и пеејте до раните утрински часови на најпопуларните македонски, југословенски и бугарски хитови.Capture

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP