На браната ,,Водоча” се одржа интернационален куп натпревар во лов на риба

Денеска на акумулација брана ,,Водоча” во организација на спортско риболовниот клуб ,,Трофеј” од Струмица се одржа интернационален куп натпревар во дисциплина – лов на риба. На натпреварот зедоа учество повеќе екипи од Македонија и Бугарија.За најуспешните во екипна и поединечна конкуренција беа доделени дипломи, медали и пехари.

На крајот од натпреварувањето следуваше доделување на наградите  и дружење на заеднички коктел со сите натпреварувачи.

DSC_2746 DSC_2731 DSC_2721 DSC_2714 DSC_2709 DSC_2659 DSC_2645

20645615_1548083851925478_517732057_n 20645788_1548083185258878_829557619_n 20668329_1548083688592161_1126669351_n 20684247_1548082568592273_1809886580_o

Comments are closed.

POP