Каде ќе се случува најдобрата журка овaa вечер? Клуб Платинум!

Ви недостига добра забава? Изморени сте од работната недела? Сакате да се расположите? Тогаш клуб ПЛАТИНУМ е вистинското место за Вас! Вечерва побегнете од реалноста со најдобрите летни хитови! ПЛАТИНУМ широко ги отвора вратите за сите љубители на добрата журка и Ве поканува да уживате во уште една ноќ исполнета со насмевка!platinum

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

078 / 740 – 741 Дени

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP