Наќе Гогов нов директор на струмичката болница

Наќе Гогов, невролог од Струмица е именуван за нов директор на струмичката болница од страна на Министерот на здравство. Наќе Гогов е актуелен советник во Советот на Општина Струмица од редовите на СДСМ.наќе

Comments are closed.

POP