Клуб Платинум ве кани на Балканска журка

Забавата продолжува и оваа вечер! Клуб Платинум ве кани на одлична Балканска журка заедно со најдобрите хитови за оваа лето. Не пропуштајте!
20449359_10155498625814043_2216072024514109366_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

078 / 740 – 741 Дени

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP