Претседателот Иванов уште не знае дека Заев е Премиер, а не Градоначалник на општина Струмица

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, испрати покана до Зоран Заев градоначалник на општина Струмица со која што го поканува да присуствува на  свеченостите што ќе се организираат по повод Илинден. 1 (8)Вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, денеска, го извести Иванов дека Зоран Заев од 2016 година не е Градоначалник, туку по добиениот мандат од Иванов е Премиер на Република Македонија.1 (8) 3 (4)

Comments are closed.

POP