Kлуб Платинум ве кани на забава и оваа вечер

Клуб Платинум ве информира дека вратите ќе се отворени и оваа вечер за сите со млад дух и позитивна мисла кои им фали забава.

20247861_10155482544339043_5136468360669868248_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

078 / 740 – 741 Дени

072 / 206 – 004 Кристијан

 

Comments are closed.

POP