Клуб Платинум со одлична журка секој ден – цел месец

Клуб Платинум со огромна чест најавуваат нешто што се случува еднаш во десетте години од нивното постоење.
Менаџерскиот тим одлучи вашиот омилен подиум да работи #ЦЕЛМЕСЕЦ секој ден , со одлична програма направена со љубов.
Настани кој ќе се паметат , за кој ќе се зборува. Може да пишуваме многу но тука ќе ставиме точка и ве покануваме на одлично шоу. 

Забавата започнува уште вечерва!20369689_10155479632424043_3452207287882526603_o
РЕЗЕРВАЦИИ И ИНФО: 

Comments are closed.

POP