ФОТО: Сообраќајна незгода кај ТЦ Глобал

Синоќа нешто после полноќ се случи сообраќајна незгода во близина на ТЦ Глобал. Според доставените фотографии од наш читател може да се види од фотографиите дека возач на возило марка Форд изгубил контрола над возилото и завршил на тротоарот од ТЦ Глобал. Причинета е материјална штета20271811_10203581248968124_454359393_n

Comments are closed.

POP