Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум заедно со Ди-џеј АЛЕКС

Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум! Побегнете од реалноста со неверојатниот DJ ALEXX кој уште еднаш ќе ви докаже зошто е еден од најдобрите струмички диџеи и уживајте во забавата со најпопуларните хитови. 20045395_10155456066039043_7999883531534745644_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

078 / 740 – 741 Дени

072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP