Роденденска седмица во ,,Разнопромет АС“

Од 24 јули па до 29 јули започнува роденденската седмица на „Разнопромет АС’’. По повод двесет и три години од постоењето, „Разнопромет АС ‘’ ви нуди 10% попуст на 25.000 артикли, а со секоја сметка добивате гратис сендвич со сок или пиво.

Искористете го роденденскиот попуст во Разнопромет АС и купете по намалени цени.

Продажниот салон на „Разнопромет АС’’ се простира на површина од 800 м² и се наоѓа на излезот кон Дабиле, на улицата Гоце Делчев бб.20245589_10155638631347431_713646277771508458_n11781612_818832548233325_6035985474784574402_n

 

Comments are closed.

Capture