Орце Коцев е новиот милионер од Струмица – му се падна Џек пот!

52 Милионер на Државна Видео Лотарија е Орце Коцев од струмичко Муртино. Тој на видео лотариските терминали од Државна Видео Лотарија, во Спорт Лаиф Трејд  на 16 јули, освои фантастични 1.575.060 денари.

milioner_orceВо присуство на членовите на семејството Коцев, тимот на Државна Видео Лотарија му го додели МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ чекот  кој гласи на добитниот износ од 1.575.060 денари.  Орце кој е уште под импресии од убавата добивка, како и целото негово семејство.

 

 

Повеќе на Скопјеинфо

 

Comments are closed.

POP