Клуб Платинум и Ристе Гавровски ве канат на одлична забава!

По кратка пауза повторно на вашиот омилен подиум во клуб Платинум ќе застане дечкото кој со својот глас ги освојува срцата на цела Македонија #РИСТЕ_ГАВРОВСКИ.

Забава која не се пропушта! Клуб Платинум – бидете таму!19959216_10155442131859043_2289814913125479054_n 20045395_10155456066039043_7999883531534745644_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP