СЕ ПРОДАВА КАМП ПРИКОЛКА АДРИА НОВ МОДЕЛ СО БЕЛА ТЕНДА

Се продава камп Адриа (нов модел) во одлична состојба. Кампот е наменет за 4 лица + 1 лице (помошен кревет). Во него има два големи шкафа, како и 4 помали шкафа, кујна со шпорет на плинско, судопер за вода, и работна маса, шибер, две маси со два двоседи за седење (вкупно четири, по 2 во спална), кој може да се направат како голема спална. Едната спална има можност да се затвори со лизгачка врата.

Кампот има БЕЛА ТЕНДА!

Прозорците на кампот се во одлична состојба!

Внатре целосната инсталација (за струја) е во одлична состојба и функционира се во кампот, како и надворешната (штоповите).

Се во кампот е во оригинална состојба и ништо нема преправено и менувано.

Кампот е долг 4,5 метри, а истиот е висок 2,45 метри.

Цената е 1.900 евра со можност за договор (попуст)!

ИТНО ПОРАДИ ЗАМИНУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО!

За контакт јавете се на 078 – 646 – 698 – Александар

 

Comments are closed.

POP