Клуб Платинум вечерва организира Хајникен забава – 5+1 гратис

За уште подобра забава оваа вечер струмичани ќе може да уживаат во најдобрите балкански хитови заедно со најдоброто ладно пиво Хајникен 5+1 гратис!19983635_10155431866199043_6607745489042341496_o

Ваше е само да резервирате и да уживате во забавата организирана од клуб Платинум уште оваа вечер!

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP