Смирноф & Хајникен викенд @ клуб Платинум

Клуб Платинум, како домаќин на најдобрите ноќни забави во Струмица, за уште подобра забава овој викенд промоција на Смирноф цел викенд како и за љубителите на доброто ладно пиво Хајникен 5+1 гратис!19942619_10155431868149043_4430040671291219581_o

Ваше е само да резервирате и да уживате во забавата организирана од клуб Платинум уште оваа вечер!

19983635_10155431866199043_6607745489042341496_o 19984080_10155431861199043_5151938810845034297_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

 

Comments are closed.

Capture