LAZY SATURDAY PARTY @ CLUB PLATINUM

Клуб Платинум вечерва широко ги отвара вратите кон главниот подиум за журка во градот. Сите кои им фали сеуште забава, клуб Платинум е дефинитивно вистинското место оваа вечер!

Platinum-polno-640x424Platinum-polno-640x424

Comments are closed.

POP