Струмичанецот Спасе Глигоров е нов директор на Агенција за администрација

Со 61 глас за и 1 воздржан, Спасе Глигоров е избран за нов директор на Агенцијата за администрација.
Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ не беа присутни на моментот на гласањето. agencija-za-administracija1

Comments are closed.

POP