ОГЛАС: Се бараат работници

Фирма за достава на храна во Струмица бара работници со полно работно време и обезбедена обука. Се што ви е потребно е Б или М возачка дозвола, комуникативност и желба за работа. Сите заинтересирани да се пријават на: 075/942-558.19832688_10207512413526893_340785074_n

Comments are closed.

Capture