Синоќа се одржа промоција на книга афоризми “ВЛАКНО ВО ЈАЈЦЕТО” од Ацо Ѓоргиев

Синоќа во Домот на АРМ пред струмичката публика беше одржана промоција на новата книга афоризми “ВЛАКНО ВО ЈАЈЦЕТО” од Ацо Ѓоргиев.

Голем број на граѓани помеѓу кои и вршителот на должноста Градоначалник, Коста Костадинов уживаа во афоризмите на Ацо Ѓоргиев.

Мариета Дукиќ, Сузана Мицева, Ице Беличев и Зоре Ѓоргиева ја имаа честа да прочитат неколку афоризми, а  издавач на книгата ЛУБ “Благој Јанков Мучето”. Повеќе за книгата зборуваше Ана Витанова Рингачева.

DSC_1271 DSC_1279 DSC_1282 DSC_1296 DSC_1302 DSC_1303 DSC_1316 DSC_1344 DSC_1346

Comments are closed.

Capture