Слаткаристика, Гери Никол, Апсурт, Ди-џеј Гоце САФ, Тони Зен оваа лето во Струмица

Во склоп на Струмица ОПЕН фестивал оваа година  струмичани ќе може да уживаат во рап хип-хоп музика од познатите македонски и бугарски имиња како Слаткаристика, Гери Никол, Апсурт, Ди-џеј Гоце САФ, Тони Зен. Ова лето дефинитивно Струмица е одлично место за забава.19554226_1312532612178451_2084121957920561867_n 19554315_1312532832178429_4917042609901756104_n 19598924_1312532892178423_4056260010562880898_n 19601562_1312532655511780_7957511546051207306_n 19657030_1312532592178453_4533714708917393026_n 19665466_1312532665511779_4727929677122204950_n

Comments are closed.

POP