Вечерва промоција на книга афоризми “ВЛАКНО ВО ЈАЈЦЕТО” од Ацо Ѓоргиев

Вечерва во Домот на АРМ со почеток во 20 часот пред струмичката публика ќе се промовира новата книга афоризми “ВЛАКНО ВО ЈАЈЦЕТО” од Ацо Ѓоргиев.19554445_10209574567860738_6192689719963913172_nАвтор: Ацо Ѓоргиев
Промотор: Ана Витанова Рингачева
Издавач: ЛУБ “Благој Јанков Мучето”, Тања Гошева

Рецитатори:
Мариета Дукиќ
Сузана Мицева
Ице Беличев
Зоре Ѓоргиева

Конференсије: Ѓорги Калајџиев

Comments are closed.

POP