Вечерва во клуб Платинум забава со ИнструМЕНТАЛ бенд

За оваа вечер клуб Платинум ги најави дечките од ИнструМЕНТАЛ бенд. Познати по неколкуте настапи токму во Струмица и одличните забави поминати можеме да кажеме дека забавата е загарантирана, и затоа не двоумете се за да ја направите вашата резервацијa…19467956_10155383357854043_5689845025890600336_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

Capture1

Comments are closed.

POP