Ристе Гавровски вечерва во клуб Платинум

Клуб Платинум за вечерва (четврток, 29 јуни) го најави настапот на Ристе Гавровски кој со својот глас освои илјадници срца. Лето е, и се повеќе забава ни е потребно, затоа, вечерва уживајте на подиумот во клуб Платинум!

19437210_10155386673234043_4686735824142357921_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP