ОГЛАС: Барам работа

jobs1trh54y56u65u5u45hregeeМлад дечко,барам работа од следниве позиции:

-Можам да работам како Дистрибутер исклучиво со Б категорија за Струмица и околината.

-Можам да работам како шанкер или келнер во,гостилница,кафич,во помал угостителски објект и слично.

-Можам да работам како продавач во салон за мебел со завршено средно образование од оваа позиција

-Продавач во маркет или дисконт за сувенир

-Пиљара

-Млечен ресторан

-Ламинатни подови

-Бела техника

-Мобилни телефони,компјутери

-Книжарница и слично.

Може работа како сезонски или стално.

Може понуди и без наведените позиции!

Тел/Viber:078-678-234 или на меил:rabota.strumica@hotmail.com

Comments are closed.

POP