СПОДЕЛУВАЈТЕ: 2 ипол годишно детенце од Струмица боледува од леукемија-потребна е итна помош!

До нашата редакција стигна апел за помош на малиот Антонио од село Добрејци кој боледува од леукемија и итно се потребни 200.000 евра за лекување. Семејството на малиот Антонио Мавров не е во можност да ги собере потребните средства за лекување па апелира до сите хумани луѓе кои се во можност да помогнат тоа може да го сторат преку следната жиро сметка;19398810_10212924226678625_977555187_n (1)

Халк банка

atendiomento-socio-educativo

Comments are closed.

POP