Kлуб Платинум го најави незаборавниот настап на АМАДЕУС БЕНД!

Наредниот петок (23 јуни)  клуб Платинум ќе биде домаќин на најдобрата забава во Струмица. Со гордост ги најавуваат познатите ,,Амадеус Бенд” кој неколку пати во клуб Платинум како и на Струмица Опен фестивал имаат покажано како се прави вистинска забава!

19149366_10155343333299043_5037038072369511028_nХитовите Издаице, Крв и навике, Мирис Београда, постарите Љубав и хемија, Моја земја, Није свеједно, Она и ја, со сигурност ќе направат оваа вечер да биде незаборавна, а клуб Платинум е тука за забавата да тече во најдобар тек.

Ова е настан кој не смее да се пропушти. Бидете дел од ова музичко доживување кое содржи посебни емоции.

#КлубПлатинум најавува дека ќе биде одлична забава, а на вас останува да си резервирате на време…

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

maski1