Balkan night @ club Platinum! Vodka SMIRNOFF 1500mkd

Дали сте спремни за најдобрата балканска вечер? Не дозволувајте да ја пропуштете најдобрата журка оваа вечер во Струмица!

Петокот а е резервиран за Балканска вечер. Раширете ја позитивната енергија и пеејте до раните утрински часови на најпопуларните македонски, југословенски и бугарски хитови.19148935_10155343829294043_3469626713147060486_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан12140675_10153633771759043_6237466245530375837_n

 

Comments are closed.

POP