Четврток журка со ѕвездите Ристе Гавровски, Ивана Василева и Јовче Пандев во клуб Платинум

Клубот Платинум во градот кој го носи епитетот ГРАД НА ЅВЕЗДИТЕ, ви ја преставува ноќта каде на подиум ќе блеснат три прекрасни вокали, наши сограѓани, овој четврток РИСТЕ ГАВРОВСКИ, подржан од ИВАНА ВАСИЛЕВА и ЈОВЧЕ ПАНДЕВ, микс од стилови за сечие уво, за опуштање промоција Смирноф 1л. 1500 денари.19055433_10155330924589043_6273293796196353466_o

Не чекајте, резервирајте на време!

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван – ГОГА
078 / 740 – 741 Дени
072 / 206 – 004 Кристијан

Comments are closed.

POP