ОГЛАС: Се издава дуќан 20м2 во ТЦ Глобал на приземје

Се издава дуќан 20м2 во ТЦ Глобал на приземје веднаш наспроти главната влезна врата сегашен Агро-Нивас. Информации на телефон: 076-425-58419141876_1360911767325770_2100673998_n

Comments are closed.

Capture