Луна паркот Силвер пристигна во Струмица

Традиционално и оваа година луна паркот Силвер пристигна во Струмица. Струмичани ќе може повторно да се возат на големиот и мал рингишпил, карусел, трабулина како и најновата Авио Флај.

Овој пат, луна паркот Силвер е сместен во градскиот парк кај игротеката Пиндолино.

19047272_1383132955109795_1450711353_o 19073341_1383109501778807_217490246_o 19074843_1383132885109802_697696818_o 19075030_1383135848442839_1416950694_n 19095933_1383132931776464_54682392_o 19104996_1383109431778814_1265995444_o 19113106_1383132945109796_1324078184_n 19113364_1383132865109804_2122405669_n

Comments are closed.

Capture