Струмица прва општина во Македонија со панорамски преглед на административната зграда на maps.google.com

Струмица е прва општина во Република Македонија која што ширум ги отвори своите врати за снимање на 360 степени обиколка и се вклучи во сервисот на GOOGLE MY BUSINESS. 19025250_1317418994978194_275543154063926571_oСо тоа уште еднаш потврди дека е отворена Општина и географски неограничена не само за струмичката, македонската, туку и за целата светска јавност. Преку овој сервис, со виртуелна прошетка, граѓаните од целиот свет можат да ја видат внатрешноста на зградата на локалната самоуправа и да „влезат„ во сите нејзини простории.
Линк за панорамскиот преглед на административната зграда на општина Струмица:
https://www.google.mk/…/data=!3m6!1e1!3m4!1smY5z86Y7JUgAAAQ…

Comments are closed.

Capture