МИРЈАНА ЈАНЕВА – ШЕФ НА КАБИНЕТОТ НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

За шеф на кабинетот на премиерот Зоран Заев е назначена Мирјана Јанева. Таа доаѓа од Општина Струмица и важи за близок човек на премиерот Заев./извор а1онtimthumb-1-2

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o