УБАВА ВЕСТ: ПОНЕДЕЛНИК Е НЕРАБОТЕН ЗА СИТЕ

 По повод празникот “Рамазан Бајрам“ којшто се паѓа на 25 јуни (недела), првиот ден на Рамазан Бајрам, односно 26 јуни (понеделник) според програмата за неработни денови на МТСП е прогласен за неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.flag2

Comments are closed.

POP