ФОТО: Енерџи бенд ,,распали” до раните утрински часови во клуб Платинум

Момците од Енерџи бенд заедно со  Ѓоко Јовиќ приредија вистинска забава синоќа во клуб Платинум кој беше претесен да ги собере  сите гости. Забавата траеше до раните утрински часови, а се пееја песните како  ,,Окуј ме Царе”,  ,,Све моје зоре”,  ,,Још је не заборављам” .

Погледнете дел од синоќешната атмосфера во клуб Платинум…18768183_10155295344739043_8362492609623746248_o 18768553_10155295339464043_248083727057706416_o 18814516_10155295339269043_7535116987411118754_o 18814541_10155295341319043_3193691971106737409_o 18814758_10155295346244043_7061045899159511133_o 18814853_10155295343689043_318538807474496262_o 18814968_10155295340764043_118008575522399955_o 18815008_10155295340139043_8544816088002048194_o 18815243_10155295339144043_8167850150939593176_o 18836807_10155295337939043_4912631012951517676_o 18836826_10155295341174043_1750500896443224705_o 18839510_10155295343099043_1313978684529079595_o 18839568_10155295346944043_3000752021129346758_o 18839576_10155295340919043_536209744438737416_o 18839738_10155295344724043_7871516798616097576_o 18891886_10155295341329043_583117588885437275_o

Comments are closed.

maski1